نکات مهم خرید چای ساز

 مرسوم‌ترین نوشیدنی گرم در کشور ما چای میباشد. عطر و طعم چای دم‌کرده با زندگی ما در هم آمیخته است. جهت نوشیدن یک لیوان چای تازه‌دم باید مدت تقریبا زیادی منتظر بمانید.اما روال زندگی مدرن امروزی سریعتر از جوش آمدن آب در کتری یا سماور میباشد و کم کم کتری‌ و سماور جای خود را به چای‌سازها می‌دهند. بزرگترین مزیت چای‌سازها سرعت جوش‌آوری آب است. شاید هنوز افرادی تصور کنند که عطر و طعم  واقعی یک چای اصیل تنها در قوری که بر روی شعله دم کشیده است می توان چشید ولی واقعیت این میباشد چای تهیه شده توسط چای‌ساز نیز می‌تواند همان عطر و طعم را داشته باشد.

مهمترین نکات هنگام خرید چای ساز در راهنما خرید چای ساز عبارتند از: 

1. نوع چای‌ساز را براساس ذائقه خود انتخاب کنید اگر تازه استفاده از کتری و قوری را کنار گذشته‌اید و قصد خرید چای‌ساز دارید یا تمامی نت‌های عطر و طعم چای برای شما قابل تشخیص است، نوع دم‌آور برای شما مناسب‌تر است ولی اگر به ظاهر وسیله‌های آشپزخانه خیلی اهمیت می‌دهید نوع استنددار معمولا ظاهر شکیل‌تری دارد. همچنین فضایی که برای نگهداری این دستگاه انتخاب می‌کنید باید مناسب با نوع آن باشد، دم‌آورها به‌دلیل قرارگیری قوری روی کتری، ارتفاع بیشتری دارند.


 


۲. نوع بدنه چای‌سازها معمولا فلزی، پلاستیکی یا شیشه‌ای است. انواع پلاستیکی ممکن است مقداری آب کتری را طعم‌دار کند، انواع شیشه‌ای به مرور زمان جرم می‌گیرد و  بدنه نوع فلزی خیلی داغ می‌شود.


 


۳. حجم کتری را بر اساس تعداد و میزان استفاده انتخاب کنید.


 


۴. حتما به‌خاطر داشته باشید چای‌سازی که انتخاب می‌کنید درپوش کتری داشته باشد یا دارای درپوش قوری قابل استفاده برای کتری هم باشد.


 


۵. نشانگر میزان آب در اکثر چای‌سازهای با بدنه پلاستیکی و فلزی میزان آب داخل کتری را نشان می‌دهد.


 


۶. صافی دهانه کتری از ورود رسوبات داخل کتری به لیوان چای و قوری جلوگیری می‌کند. این صافی فلزی یا پلاستیکی است و در دو حالت ثابت و پرتابل در داخل کتری و جلوی دهانه خروجی آب قرار می‌گیرد. نوع پرتابل را می‌توان خارج کرد و شست و از این نظر به نوع ثابت ارجحیت دارد.


 


۷. حالت گرم نگهدار درجه حرارت آب کتری را نزدیک به نقطه جوش نگه می‌دارد. در این حالت آب بخار می‌شود ولی قل نمی‌زند.


 


۸. قطع‌کن خودکار به شما کمک می‌ کند که بلافاصله بعد از جوش آمدن آب کتری در‌صورتی‌که درپوش آن بسته باشد یا قوری روی کتری قرار داشته باشد به حالت گرم‌نگهدار دربیاید.


 


۹. تنظیم درجه حرارت آب کتری در برخی مد‌ل‌ها به‌خصوص انواع استنددار ممکن شده است.


 


۱۰. تایمر نیز در برخی مدل‌های جدید امکان برنامه‌ریزی زمانی را برای این دستگاه‌ها فراهم کرده است.

Comments

Popular posts from this blog

آشنایی با برند پارس خزر

معرفی اجزا و قطعات دستگاه اسپرسو ساز

از کجا بفهمیم جاروبرقی خراب شده است؟