معرفی اسپرسوساز

اسپرسوسازها و قهوه‌سازهای قطره‌ای هرکدام به‌نحوی ویژه عمل می نماید.

برای تهیه اسپرسو باید آب تقریبا جوش با فشار زیاد از میان پودر قهوه عبور داده شود. نحوه ایجاد فشار لازم برای عبور آب بسته به نوع اسپرسوساز متفاوت است؛ در برخی اسپرسوسازها فشار لازم با پیستون دستی و در برخی دیگر به‌کمک بخار یا پمپ ایجاد می‌شود. فشار مطلوب برای تهیه اسپرسوی واقعی باید دست‌کم حدود ۹ بار باشد؛ البته، امروزه اغلب اسپرسوسازهای نیمه‌خودکار و تمام‌خودکار بازار از قابلیت تولید فشار استاندارد ۱۵ بار برخوردارند.

تعمیرات اسپرسو ساز زیمنس در شمال تهران

در قهوه‌سازهای قطره‌ای آب داغ روی پودر قهوه ریخته و سپس قهوه دم‌شده براثر نیروی جاذبه به‌صورت چکه‌طوری از فیلتر گذر کرده و درون قوری می‌ریزد. فشار تولیدشده در قهوه‌سازهای قطره‌ای به‌نسبت فشار تولیدی دستگاه‌های اسپرسوساز مقدار بسیار ناچیزی است، شاید حدود فقط ۱ بار.

درکل، دستگاه‌های اسپرسوساز در مقایسه با سایر انواع قهوه‌سازها از فشار بسیار بالاتری استفاده می‌کنند.

Comments

Popular posts from this blog

آشنایی با برند پارس خزر

معرفی اجزا و قطعات دستگاه اسپرسو ساز

از کجا بفهمیم جاروبرقی خراب شده است؟